Nikolaj Jacobsen hylder sammenhold

Den danske håndboldtræner mener, at vilje og sammenhold gjorde hans hold til tysk mester.

Jacobsen overtog tidligere på året også jobbet som dansk landstræner. Her ses han under en landskamp mod Ungarn. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

Jacobsen overtog tidligere på året også jobbet som dansk landstræner. Her ses han under en landskamp mod Ungarn. Arkivfoto: Henning Bagger/Scanpix

MANNHEIM:Det var en nærmest lykkelig Nikolaj Jacobsen, der som træner for tyske Rhein Neckar Löwens håndboldherrer genvandt det tyske mesterskab onsdag.

- Vores sammenhold er bare fantastisk. Det samme gælder vores vilje. Andre hold har købt stort ind, men det er os, der står med titlen. Det er øjeblikke som disse, man slider for hele sæsonen, sagde danskeren efter kampen til holdets hjemmeside.

Det er anden gang i træk, at holdet fra Mannheim vinder det tyske mesterskab. I alt er det også de to eneste mesterskaber, som klubben har vundet siden etableringen i 2002.

Titlen blev sikret med to spillerunder tilbage af Bundesligaen, da Nikolaj Jacobsens mandskab slog THW Kiel med 28-19 hjemme i Mannheim.

Han roser i særdeleshed sit forsvar og målmand Mikael Appelgren.

- Vi har ganske enkelt et forsvar og en målmand i verdensklasse, sagde Jacobsen.

Med to spillerunder tilbage af Bundesligaen topper Rhein-Neckar tabellen med 59 point. Flensburg følger efter med 54 point.

Ud over to mesterskaber med Rhein-Neckar har Nikolaj Jacobsen før starten på sit tyske trænereventyr ført Aalborg frem til et dansk mesterskab.

Jacobsen overtog tidligere på året også jobbet som dansk landstræner.

Træneren modtog traditionen tro et såkaldt ølbad efter kampen onsdag, hvor en stor balje med øl blev hældt ud over ham. Men heller ikke den dukkert kunne ændre på Jacobsens humør.

- Det var faktisk dejligt køligt. For den her hal er jo på kogepunktet, sagde danskeren til det tyske nyhedsbureau dpa.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.