Ung Aalborg-streg på landsholdet

Magnus Sagustrup er med i den trup, håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen har udtaget til Golden League

Ritzau
Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
Aalborg Håndbold 19. marts 2018 11:50 - Opdateret 19. marts 2018 15:42

HÅNDBOLD: Når det mandlige håndboldlandshold deltager i træningsturneringen Golden League i norske Bergen i april, bliver det med nye navne på holdkortet.

Det oplyser Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

Landstræner Nikolaj Jacobsen har nemlig valgt at inkludere en række spillere, der skal prøves af i kampene mod Frankrig, Island og Norge.

Deriblandt er Aalborg Håndbolds stregspiller Magnus Saugstrup.

Blandt de nye er også fløjspillerne Magnus Bramming og René Rasmussen, men også etablerede navne som Rasmus Lauge, Mads Mensah og Magnus Landin er blandt de 18 spillere, der er udtaget.

- Det er en træningsturnering, hvorfor vi har mulighed for at prøve nogle af de unge af, som måske kan komme mere fast med omkring landsholdet i fremtiden, siger landstræneren.

Nikolaj Jacobsen har også udtaget Nikolaj Markussen, Nikolaj Øris og Lasse Møller fra den bedste hjemlige håndboldrække.

- Samtidig har vi også nogle mere rutinerede spillere med fra den danske liga, som vi gerne vil se nærmere på.

- Det er også vigtigt, at vi har mulighed for at spare nogle af de spillere, der slider med kampe i både Champions League og deres respektive ligaer, siger Nikolaj Jacobsen.

Landsholdsbacken Mikkel Hansen deltager også i landsholdssamlingen fra 2. til 4. april, men PSG-stjernen er ikke med, når det går løs i træningskampene 5., 7. og 8. april.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...