Thisted

Nimbusser er en familieting

Simon Ramseth har familien med til træf på Mors, der samler 350 Nimbusfans fra hele kloden

14
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Palle Nielsen, formand for Aalborg Nimbus Klub, har bragt sin Nimbus retur til Mors. Den blev produceret i Nykøbing i 1953.

ØSTER JØLBY: Motorcykler på stribe og med eller uden sidevogn har indtaget de grønne arealer ved Midtmors Sport.

Der er tale om de karakteristiske Nimbusser, der ikke er produceret siden 1960, og som der i dag kører cirka 4000 styk af på de danske veje. I disse dage og frem til søndag summer og brummer de danskproducerede motorcykler på vejene rundt om på Mors, hvor de er samlet til det første træf nogensinde på Mors.

Flere af deltagerne til Nimbustræf nummer 43, som Danmarks Nimbus Touring står for, kommer langt væk fra Danmarks grænser.

- Der er enkelt, som kommer fra Australien. Men ellers kommer deltagerne blandt andet fra USA, Holland, Tyskland, Schweiz, Sverige og Norge. Deltagernes alder spænder fra midt i 20’erne til 90 år, siger Jens Kristian Andersen, medarrangør af træffet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.