”Nisser på afveje” besøger Frederikshavn

Teater opfører juleforestilling

Nisserne Ruko og Nikinuk er på eventyr - og julen er i fare. PR-foto

Nisserne Ruko og Nikinuk er på eventyr - og julen er i fare. PR-foto

FREDERIKSHAVN:Traditionen tro inviterer KAFBU på forrygende juleteater for kommunens børn. Frederikshavn Kommunes børnekulturelle netværk, KAFBU, er stolte af at kunne præsentere årets juleforestilling ”Nisser på afveje” med Louise Schouw teater.

”Nisser på afveje” kommer på plakaten den 13. og 14. december i henholdsvis Frederikshavn og Sæby. Det er for de 4-8 årige børn i kommunens dagsinstitutioner og skoler.

- ”Nisser på afveje” er en sjov, skæv og spraglet juleforestilling fyldt med tempo, komik og rytmisk musik – en perfekt opvarmning til julen for de over 500 børn, som vi regner med kommer ind og se forestillingerne, fortæller Uffe Borg, der er koordinator for kommunens børnekulturelle netværk KAFBU.

På en losseplads, højt mod nord på et sted man kalder “Væk”, ligger det kasserede legetøj - alle de julegaver børn ikke gider lege med længere.

To røde huer dukker op. Det er nisserne Ruko og Nukinuk. De er taget på eventyr fra Julemandens værksted med et skattekort de fandt i sneen.

De to frække nisser er blevet væk i ”væk”! Nisserne er kommet alvorligt på afveje og kommer for alvor i problemer da de finder ud af, at det er julemandens skattekort de har taget med på eventyr. For uden kortet kan julemanden ikke finde vej til børnene juleaften og så bliver det jo ikke rigtig jul.

Bedre bliver det ikke af at Nisserne, midt i deres vildfarelse, bliver taget til fange af Skralderigets Dronning Baltazar, som vil have fingrene i kortet. Hun vil ødelægge julen for alle.

Nisserne Ruko og Nukinuk må bruge al deres snilde og nisselogik for at redde julen!

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.