EMNER

Nisser på julevandring i klitområde

Mere end 100 personer var mødt op for at deltage i arrangement ved Den Tilsandede Kirke

Der var stor interesse for at være med på julevandringen i området ved Den Tilsandede Kirke. Mere end 100 personer i alle aldre deltog.
Det var naturvejleder Villy K. Hansen, som sammen med Skagen Turistbureau stod bag arrangementet.
Foto: Carl Th. Poulsen

Der var stor interesse for at være med på julevandringen i området ved Den Tilsandede Kirke. Mere end 100 personer i alle aldre deltog. Det var naturvejleder Villy K. Hansen, som sammen med Skagen Turistbureau stod bag arrangementet. Foto: Carl Th. Poulsen

SKAGEN:Mere end 100 deltagere havde valgt at være med, da naturvejlederen i Skagen, Villy K. Hansen, søndag inviterede til ”Nissekomsammen” ved Den Tilsandede Kirke. Blandt andet var der stor tilslutning fra Sæby Handicapgruppe, som stillede med ikke mindre end 37 deltagere. Det fine fremmøde glædede Villy K. Hansen. - Det er tredje gang, at vi laver det her arrangement, og det er rigtigt dejligt, at der er så mange, der gerne vil være med. Ifølge Villy K. Hansen plejer der at være omkring 80 deltagere, så dermed blev der denne gang sat rekord. Turen startede klokken 14.30 med en gåtur gennem et område med bjergfyr. Her mødte deltagerne blandt andet en udstoppet ræv og en lille nisse, og senere var det nissefar og nissemor, som man løb på. Et musikalsk indslag var der også undervejs i form af underholdning fra Skagen Brass-kapel, så det blev en rigtig festlig tur gennem klitområdet. Til sidst blev der på hyggeligste vis sluttet af med varm kakao, gløgg og æbleskiver i tårnet fra Den Tilsandede Kirke.