Brønderslev

Nisser på spil i Lunken

Nisserne har gravet noget ned i skoven

Mens julegåsen steger, er der mulighed for at få motion. Arkivfoto

Mens julegåsen steger, er der mulighed for at få motion. Arkivfoto

LUNKEN:Naturvejlederne Hans Peter Johansen og Knud Andersen inviterer alle børn og voksne til en spændende skattejagt lørdag 24. december klokken 10.30 ved Naturskolen i Lunken.

Naturvejlederne har fra pålidelige kilder hørt, at der er set nisser i området omkring Naturskolen. Nisserne gravede tilsyneladende noget ned i skoven, men ingen har kunnet finde ud af, hvad det var og hvor det ligger.

Naturvejlederne håber at rigtig mange - store som små - vil møde op og hjælpe med at løse mysteriet, hvem ved måske er det juleknas nisserne gravede ned.

Arrangementet slutter i Naturskolens lune lokale, hvor den medbragte kaffe kan nydes, og hvor naturvejlederne udfordrer deltagerne med en naturquiz. Der er præmie til vinderen, udtaler naturvejlederne.

- Vi ved, at det for mange børn kan være en lang dag, inden det endelig bliver juleaften. I stedet for at prøve at få tiden til at gå foran fjernsynet, håber vi at rigtig mange børn og voksne vil møde op og få røde kinder og en god oplevelse i vinterskoven. Og når kaffen er drukket og turen går hjemad, er det "næsten" juleaften, slutter naturvejlederne.

Arrangementet varer ca. et par timer og naturvejlederne anbefaler, at man medbringer kaffe.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.