NNF ked af afvisningen fra andelshavere

Demokratiet vandt, medarejdere og ejere tabte, siger formand

John Christiansen: Ejerkredsen må jo have råd til det

John Christiansen: Ejerkredsen må jo have råd til det

THISTED:- Jeg syntes på vegne af de medlemmer jeg repræsenterer, at det er beskæmmende at ejerne ikke vedtog den vedtægtsændring på generalforsamlingen torsdag eftermiddag.

Det siger afdelingsformanden i Fødevareforbundet NNF, John Christiansen i en kommentar til, at Ticans andelshavere har afvist at lade slagteriet selv producere ca. 60.000 slagtesvin selv for at sikre en fuld udnyttelse af produktionsanlægget.

- Man kan sige at demokratiet vandt, og ejerne og medarbejderne tabte. Det forslag, som bestyrelsen lagde frem var jo ikke for at man på sigt skulle producere alle slagtesvinene selv. Der var kun tale om et beskedent bidrag til, at holde virksomheden kørende alle ugens fem dage, til gavn og glæde for dem jeg repræsenterer, men så sandelig også for ejerne, siger John Christiansen.

- Som jeg har forstået det, skulle denne egenproduktion kun være et supplement i de perioder, hvor der var små tilførsler. Hvis ejerkredsen var i stand til at levere alle de svin, som slagteriet har brug for, ja så stoppede denne egenproduktion igen. Det ønskede et markant flertal af generalforsamlingen ikke at støtte, og det betyder ifølge adm. Direktør Ove Thejls ca. fem mio. på bundlinien. De må jo have råd til det, siger John Christiansen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.