Mors

No.6 drejer nøglen

Det kan ikke hænge sammen med den nye skolereform, siger Niels Thomassen, der også er underviser på EUC

Niels Thomassen håber, der kommer nyt liv i lokalerne, når han lukker butikken til august. Der er i hvert fald mulighed for at starte op på gunstige vilkår, siger han. Arkivfoto

Niels Thomassen håber, der kommer nyt liv i lokalerne, når han lukker butikken til august. Der er i hvert fald mulighed for at starte op på gunstige vilkår, siger han. Arkivfoto

Skiltene med ophørsudsalg er kommet op i tøjbutikken No.6. Det har de været før, men denne gang er det alvor.

- Ja desværre. På et tidspunkt troede jeg, jeg skulle sælge den. Men køberen sprang desværre fra og åbnede ny butik i stedet, siger Niels Thomassen.

Sideløbende med at drive sin tøjbutik, der især henvender sig til unge af begge køn, underviser Niels Thomassen på EUC Nordvest i Thisted.

- Det er mit primære erhverv. Og med den nye skolereform, hvor vi får tilstedeværelsespligt fra kl. 8 til 16 hver dag, får jeg svært ved at få det til at hænge sammen. Jeg skal gerne selv være i butikken på daglig basis, men med en halv times kørsel fra Thisted, vil det ikke kunne blive til meget, siger Niels Thomassen.

Han har drevet No.6 i sammenlagt 17 og et halvt år.

- Det har været en god og sjov butik at drive. Men alt varer ikke ved. Jeg er blevet 51 år, og det er måske ikke oplagt at blive ved at sælge tøj til de unge, dejlige tøser på 15-16 år. De unge herrer kan jeg bedre følge med til. Men nu holder skolen snart sommerferie, og så har jeg halvanden måned til at afvikle butikken, siger han.

Planen er at lukke endeligt pr. 1. august. Niels Thomassen håber dog, der hurtigt komme nye aktiviteter i lokalerne.

- Jørgen Balch (tidl. sparekassedirektør, red.) ejer bygningen og vi forsøger i fællesskab at finde en ny lejer. Balch er villig til at handle om prisen og jeg har inventar, man kan få billigt med, så der er mulighed for at starte en butik billigt op, siger Niels Thomassen.

Selv vil han gerne fortsat bidrage til en livlig gågade.

- Jeg brænder for det her sted. Det har været et fantastisk sted at arbejde, så jeg har meldt ud til handelsstandsforeningen, at jeg gerne giver en hjælpende hånd, når der er brug for det, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.