NOAH supporter Alphabeat i Det Musiske Hus Alphabeat tager den danske popduo NOAH med på Danmarksturné

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:NOAH debuterede tidligere I år med guld- og platin-singlen “Alt Er Forbi”, der blev et af forårets helt store radiohits og hurtigt gjorde sig bemærket på toppen af hitlisterne.

De har netop præsenteret deres anden single ”Over Byen”, som i øjeblikket også bevæger sig mod toppen af de danske radio- og download-hitlister og samtidigt har deres akustiske fortolkning af nummeret på Youtube skabt stor opmærksomhed, hvor 200.000 allerede har set med på bare få uger.

Efterårsturné

Dette er heller ikke gået ubemærket hen hos landets største poporkester Alphabeat, der netop har valgt at invitere NOAH med som officiel support på deres efterårsturné, der rammer Det Musiske Hus 15. november.

Bag sig har Alphabeat over 1 million solgte albums og singler, et af årtiets absolut største hits, et album i den engelske top 10, samt tre år i den europæiske musikhovedstad, London.
I sidste uge præsenterede de deres 3. album ”Express Non-Stop”, som er blevet særdeles flot modtaget hos anmelderne og den aktuelle single ”Love Sea” er i massiv rotation på de danske radiostationer.

Dansk popduo

NOAH, der består af Troels Gustavsen og Lasse Dyrholm vil til foråret præsentere deres debutalbum og det musikalske univers vil gennem fængende popmelodier og tekster om udødelige emner som drømme, håb og sorger, fortælle om stærke følelser med højt til loftet og plads til både den ensomme melankoli og spirende lykke.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.