Nørgaard tordner Team Tvis til sejr over København

Venstrefløjen Ann Grethe Nørgaard scorede fire gange i slutminutterne, da Team Tvis vandt 25-21 over København

Nørgaard tordner Team Tvis til sejr over København

Ann Grethe Nørgaard fik en særdeles afgørende rolle, da landsholdsspilleren med fire scoringer i slutfasen var med til at sikre Team Tvis en sejr på 25-21 over København Håndbold i Dame Håndbold Ligaen.

Kampen var fortsat helt åben, da holdene tog hul på de sidste fem minutter, men så viste Nørgaard sin klasse på venstrefløjen.

Bagud 20-21 scorede hun tre gange i træk, og minsandten om Ann Grethe Nørgaard ikke også scorede kampens sidste mål. Landsholdsspilleren nettede i alt 13 gange i kampen.

Kampen mellem den nye københavnske håndboldsatsning og sidste sæsonens sølvvindere bar præg af, at det endnu er tidligt på sæsonen.

Både hos København og Team Tvis skal der spilles et nyt hold sammen. Hos København af naturlige årsager, da det er klubbens første sæson, mens Team Tvis har skiftet en del ud i truppen i sommerpausen.

Hjemmeholdet fra Team Tvis begyndte bedst og kom foran med 9-6, men herefter tog kampen en gevaldig drejning, da gæsterne på få minutter bragte sig foran med 11-9. Københavnerne førte med 12-11 ved pausen.

Team Tvis har med onsdagens resultat åbnet sæsonen med to sejre, mens København har tabt holdets to første kampe.

Randers HK har ligesom Tvis fået maksimumpoint efter de to første spillerunder efter en 29-25-sejr over HC Odense. Viborg HK fik i aftenens sidste kamp sæsonens første sejr, da Ringkøbing blev slået med 37-20.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst