Nørresundby Banks aktionærer sagde ja til Nordjyske Bank

Mere end 90 procent af bankens aktionærer vil sælge deres aktier

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

NØRRESUNDBY:Nordjyske Bank har foretaget en foreløbig optælling af, hvor mange aktionærer i Nørresundby Bank, der har taget imod Nordjyske Banks tilbud om at købe deres aktier.

- En midlertidig og ikke bindende optælling af antal tilsagn om accept af købstilbuddet fra Nørresundby Banks aktionærer viser, at Nordjyske Bank ejer eller har modtaget tilsagn om accept af købstilbuddet fra Nørresundby Banks aktionærer, der repræsenterer mere end 90 procent af Nørresundby Banks aktiekapital og stemmerettigheder, skriver banken i en fondsbørsmeddelelse.

Nordjyske Banks tilbud udløb i dag, torsdag, klokken 18.00.

En endelig optælling følger fredag.

Herefter mangler aktionærerne i Nørresundby Bank blot at sige ja til at ophæve stemmeretsbegrænsningen på bankens aktier, før Nordjyske Bank købstilbud kan realiseres.

Forslaget er eneste punkt på dagsordenen på den ekstraordinære generalforsamling i banken, der gik i gang torsdag aften klokken 19.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden