Nørresundby-træner: Cifrene blev for store

Nørresundby FB’s cheftræner Allan Kjeldsen, synes at resultatet snød i forhold til kampens forløb

Nørresundby FB fik scoret et enkelt mål på straffespark mod AaB. Foto: Michael Bygballe <i>Michael Bygballe</i>

Nørresundby FB fik scoret et enkelt mål på straffespark mod AaB. Foto: Michael Bygballe Michael Bygballe

LINDHOLM:AaB’s Superliga-mandskab vandt helt som ventet 5-1 over Nørresundby FB’s Jyllandsserie-hold i lokalbraget i DBU Pokalen. Nørresundby leverede en god indsats, og træner Allan Kjeldsen synes også, at resultatet snød lidt.

- Jeg synes, at vi leverer en flot, flot kamp. På vores præmisser spiller vi noget nær perfekt. Jeg synes, at cifrene er lidt for store i forhold til, hvordan kampen forløb. Jeg ved godt, at vores målmand står flot, men vi brænder også selv en tre-fire store chancer. Men jeg er meget tilfreds, siger Nørresundby FB’s cheftræner, Allan Kjeldsen.

Jyllandsserie-mandskabet var fint med i kampens indledning, hvor de i enkelte sekvenser viste, at de kunne være med mod Superliga-holdet, og der gik også 25 minutter, inden AaB fik det forventede føringsmål. Herefter var det tydeligt, at AaB ville køre sejren hjem, selvom Nørresundby FB også havde flere chancer.

- Da de første 25 minutter var gået, havde jeg egentlig en fornemmelse af, at vi godt kunne gøre noget i dag. Ikke i form af en sejr, men at vi kunne være med langt hen i kampen. Vi dør lige i en periode, da de scorer, men har jo også friløber bagefter til 1-1. Da jeg kørte hjemmefra, ville jeg nok have sagt, at under 3-0 ville være tilfredsstillende, så resultatmæssigt har vi ikke helt bestået, siger Nørresundby-træneren, der også havde stor ros til folkene bag klubben, der havde stablet nogle flotte rammer på benene.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.