Nøvling sikrede sig med en fantastisk sejr i Lemvig overlevelse i 2. Division

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Nøvling løber kontra Foto: Bjarne Juul-Larsen

Nøvlings herrehold i 2. division havde tirsdag aften taget den lange tur til Lemvig for måske at spille skæbnekamp, efter weekendens nederlag til alle 3 hold i farezonen Nøvling, Roslev og HC Midtjylland, kunne Nøvling med et enkelt point i dette opgør selv sikre sig en sæson mere i 2. division, mens et nederlag kunne komme til at betyde nedrykningsspil.

Lemvig på udebane er dog normalt ikke nogen nem opgave, men holdet var dog ikke uden opbakning, da en gruppe på 20 - 30 fans havde taget turen med for at støtte drengene, hvilket holdet var meget taknemmelig for.

- Herrerne var klar fra start og i dag havde jeg et hold, der virkelig havde lyst til at vinde en håndboldkamp, der var kæmpe forskel på indstillingen i forhold til sidste uges nederlag til Mejrup Hvam. Vi arbejdede for hinanden defensivt, så Lemvig skulle slide meget for at komme til afslutning. Samtidig stod Thomas Kloster en god kamp i målet, fortalte Nøvlings træner Jonas Aaen.

"Vi fik hurtigt etableret en føring på 6 - 1, som Lemvig aldrig helt formåede at hente igen - det tætteste de kom os var ved pausestillingen 10 - 12. I Halvlegen fik vi så justeret et par småting og trak hurtigt fra, så vi midtvejs i anden halvleg var vi foran med 9 mål", fortsatte Jonas.

Lemvig prøvede herefter flere forskellige tiltag for igen at komme tilbage i kampen. De spillede 7 mod 6 i angrebet, hvilket Nøvling havde godt styr på. Det resulterede oven i købet i nogle nemme kontra mål og en enkelt scoring fra Thomas Kloster i målet. Defensivt prøvede Lemvig sig også med 4 - 2 forsvars spil hvilket Nøvling løst rigtig fint!

"Jeg vil gerne rose alle drengene for dagens indsats. Vi havde snakket om, vi skulle kæmpe mere end vores modstander og det må jeg indrømme, vi gjorde. Kasper Koust var ude i en situation, hvor han ligger vandret i luften for at kaste sig efter en bold og Anders Brødbæk fik brandsår for at kæmpe i en lignende situation!"

"Vi gik ind til den her sæson som kæmpe nedrykningsfavorit, idet der ikke var mange, som havde regnet med, vi ville stå her og havde overlevet 2 division. Det er første gang, klubben har fået mere end 4 point i 2. division, men den rekord må vi i den grad sige, vi har slået! Vi havde ved sæsonstart aftalt, at vi ville gå efter 18 point, så at stå med 21 point er en fed følelse. De mange sure løbeture i regn og slud har i den grad båret frugt, men vi ved dog udmærket, at der venter os en sommer, hvor der skal arbejdes med at få lagt ekstra kg på kroppen, så jeg håber, der er en masse spillere, som er villige til at bo i styrkelokalet", sluttede Jonas Aaen.

Nøvlings målscorer Mads Nygaard 9, Anders Brødbæk 6, Nikolaj Thyrrestrup 6, Simon Saustrup 3, Simon Holland 3, Jacob Lund 1 og Thomas Kloster 1 mål.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.