Brønderslev

Nomineret til fællesskabspris

Brønderslev-borger i spil til fornem pris

Aysam Muhammad er nomineret til Fællesskabspris. Privatfoto

Aysam Muhammad er nomineret til Fællesskabspris. Privatfoto

BRØNDERSLEV:Aysam Muhammad fra Brønderslev er én af de nominerede til Fællesskabsprisen, der uddeles 9. juni i København.

- Aysam Muhammad er et godt bevis på, at integrationen er lykkedes i Danmark, hedder det i indstillingen. Han er i dag ansat som serviceassistent af ISS Facility Services A/S - et job som han takkede ja tak til med stor glæde.

Han valgte at flytte fra Frederikshavn til Brønderslev med kone og børn, til trods for at børnene måtte skifte skole og vennekreds, for at komme tættere på hans arbejdsplads.

- Aysam har siden sin første arbejdsdag været motiveret for at yde en ekstra indsats og har haft et ønske om at blive fri for offentlig forsørgelse. Han har sin daglige gang hos PN Beslag i Brønderslev, som er den kunde, som Aysam er tilknyttet, og her er han yderst værdsat af hans nærmeste kollegaer.

- Mit arbejde i ISS betyder, at jeg selv tjener mine penge. Og det gør mig glad - gladere end ved at være på kontanthjælp. Danmark har hjulpet mig, og min familie lever et trygt liv. Det er jeg taknemmelig for. Jeg er stærk og rask, så selvfølgelig arbejder jeg i stedet for bare at sidde derhjemme. Det er jo også på arbejdet, at jeg lærer sproget og lærer mennesker at kende, udtaler Aysam Muhammad.

- Aysam er en god ambassadør for ISS og for integrationen i Danmark. Aysam hjælper samtidig andre flygtninge med at finde samme vej til arbejdsmarkedet, som han selv har fundet. Dette gør han bl.a. ved at holde oplæg for andre flygtninge om sit arbejde og omkring de muligheder, det har givet ham, fremgår det af nomineringen.

I overrækkelsen deltager Michael Jeppesen, Mette Frederiksen og flere store virksomheder - blandt andre 3F, HK, Falck, ISS og Pensiondanmark.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.