Aalborg

Nordisk konference om unge

Aalborg vært for stor satsning i september

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Den tidligere svenske redaktør og talkshowvært Kattis Ahlström kommer

AALBORG:I slutningen af september er Aalborg Kommune vært for den nordiske storbykonference ”Ung i en mangfoldig digital verden”, hvor mere end 30 forelæsere kan opleves.

- Storbykonferencen skal være med til at professionalisere arbejdet med unge i Norden, siger ungdomsskoleinspektør Ole Schøler, Aalborg Kommune.

Det er lykkedes at få nogle af de helt store navne til storbykonferencen - blandt andet over 30 forelæsere. I det store panel kan deltagerne møde den internationalt, anerkendte tyske professor Thomas Ziehe, den tidligere svenske redaktør og talkshowvært Kattis Ahlström, det verdenskendte danske firma Gehl Architects, de svenske lysdesignere Olsson & Linder, den norske samfundsgeograf Karl-Fredrik Tangen, Kasper Fisker fra PET og den danske professor Lars Qvortrup – kendt fra bogen ”Det hyperkomplekse samfund”.

Konferencen er åben for alle interesserede i Aalborg, og temaet er ”Ung i en mangfoldig digital verden”.

- Jeg mener, at det er vigtigt, at Aalborg får den faglige viden bredt ud og drager nytte af den, når den er i byen, understreger Ole Schøler.

Konferencen, der afvikles med Europahallen som ramme, har sit afsæt i det initiativ, som Nordiske Ministerråd tog i 1996 rettet mod et formelt samarbejde mellem de større nordiske byer og i forhold til unge og forebyggelsen af kriminalitet og misbrug.

Den første konference i ”Storbyens Hjerte & Smerte”-samarbejde blev afholdt i 1997 i Aarhus og er siden hvert andet år gået på skift mellem de nordiske byer.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.