Nordjyde blandt landets bedste kolleger

Migatronic-medarbejder er "landets mest engagerede kollega" ifølge HK

Flemming Junker
Landets bedste HK-kolleger er her samlet. Fra venstre er det Danmarks Mest Ansvarsfulde Kollega, Anni Bech Westerdahl, lægesekretær på Bornholms Hospital, Danmarks Mest Engagerede Kollega, Helle Werner, salgskoordinator hos Migatronic i Fjerritslev. Danmarks Bedste Kollega, Nevin Günes, administrativ medarbejder hos Kultur og Borgerservice, Aarhus Kommune, og Danmarks Mest Hjælpsomme Kollega, Karin Søgaard Green, lærer på Mejrup Skole i Holstebro. Foto: Jacob Nielsen/HK
Erhverv 16. november 2016 09:24 - Opdateret 16. november 2016 13:49

KØBENHAVN: Fagforeningen HK kårede tirsdag landets bedste kolleger, og en af dem er nordjyde, nemlig Helle Werner, der er salgskoordinator hos Migatronic i Fjerritslev.

Hun kan nu kalde sig "Danmarks mest engagerede kollega" efter prisfesten, der foregik i København, og hvor der også var priser til Danmarks bedste kollega, Danmarks mest hjælpsomme kollega og Danmarks mest ansvarsfulde kollega.

Helle Werner blev indstillet af sine kolleger på arbejdspladsen, hvor hun også er arbejdsmiljørepræsentant. Det skete blandt andet med begrundelsen, at

"hun sørger for både i tale og handling at minde os om, hvordan vi sikrer trivsel for både os selv og hinanden. Hun har afholdt et trivselsmøde, hvor hun er kommet med masser af input til, hvordan vi øger trivslen på arbejdspladsen."

Ud over æren vinder hun en kasse med lækkerier, hun kan dele med kollegerne på arbejdspladsen.

Kåringen af Danmarks bedste kolleger er arrangeret af HK, der med kampagnen "God Kollegakarma" i år har sat fokus på det gode kollegaskab. Siden august har alle ansatte - ikke kun HK-medlemmer - nomineret 1600 kolleger til titlen "Danmarks bedste kollega," heriblandt 186 nordjyder.

En jury med repræsentanter for HK, Kommunernes Landsforening og Dansk Erhverv har stået for den endelige udvælgelse.

- Vi vil gerne hylde alle de gode kolleger, der giver os lyst til at stå op om morgenen og gå på arbejde. Vi har valgt fire, som i særlig grad har gjort sig bemærkede, men alle de mange, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde rundt omkring i hele landet fortjener anerkendelse, siger HK’s næstformand Mette Kindberg, som var med i juryen.

Det forklares ikke, hvorfor der ingen mænd er med - og heller ingen fra hovedstadsområdet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...