Nordjyde er ny direktør for fødevarebranche

Eva Nautrup skal stå i spidsen for Nordjysk FødevareErhverv

Eva Nautrup er ny direktør for brancheforeningen Nordjysk FødevareErhverv.Privatfoto

Eva Nautrup er ny direktør for brancheforeningen Nordjysk FødevareErhverv.Privatfoto

NORDJYLLAND:53-årige Eva Nautrup fra Himmerland er tiltrådt som ny direktør for Nordjysk FødevareErhverv, der har til formål at fremme vækst og udvikling i landsdelens mange fødevarevirksomheder.

Eva Nautrup har mange års erfaring fra branchen, bl.a. fra Royal Greenland, Rose Poultry og Tulip, hvor hendes arbejdsområder har været marketing og innovation. Hun har også erfaring indenfor erhvervsudvikling i kraft af jobbet som direktør for erhvervsudviklingsinitiativet FoodLife i Holstebro. Siden 2012 har hun haft selvstændig rådgivervirksomhed med opgaver indenfor blandt andet fødevare-, erhvervs- og forretningsudvikling, oplevelsesøkonomi og sociale medier.

Nordjyske FødevareErhverv blev oprettet af Vækstforum Nordjylland i 2013. Siden blev organisationen omdannet til en forening med virksomheder og brancheinstitutioner som medlemmer. Foreningens sekretariat yder støtte og sparring til virksomhederne med henblik på at fremme vækst og udvikling i branchen. Eva Nautrup bor i Blenstrup ved Skørping og er mor til tre sønner.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.