Nordjyde er storfavorit i Vild med Dans

Svømmeren Mie Ø. Nielsen har de bedste chancer for at vinde, mener Danske Spil

Svømmeren Mie Ø. Nielsen vinder Vild med Dans - mener i hvert fald Danske Spil. Arkivfoto: Daniel Bygballe

Svømmeren Mie Ø. Nielsen vinder Vild med Dans - mener i hvert fald Danske Spil. Arkivfoto: Daniel Bygballe

AALBORG:Den nordjyske svømmer Mie Ø. Nielsen skal deltage i TV2-programmet Vild med Dans, og hun er storfavorit hos Danske Spil.

- Vi tror, at Mie Ø. Nielsen vinder programmet. Hun er i hvert fald vores favorit efterfulgt af Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, afslører oddssætter hos Danske Spil, Jan Trier.

OL-medaljevinderen fra Aalborg Svømmeklub har "hele pakken", siger han:

- Hun er ung og har en charmerende personlighed, og så er hun vant til at konkurrere på højeste plan. Hun er vant til træningen og hårdt arbejde på daglig basis. De ting gør, at vi tror, hun kommer langt, siger Jan Trier.

Mie Ø. står til odds 4,00 hos Danske Spil.

Skuespillere er store konkurrenter

Oddssætteren taler i øvrigt om et spændende felt med masser af store personligheder. Han er heller ikke i tvivl om, hvem der kommer til at udfordre Mie Ø. Nielsen mest.

- Mie Ø. Nielsens ulempe er, at hun ikke er super kendt i den brede befolkning. Det er typer som Sofie Lassen-Kahlke og Iben Hjejle, som allerede er meget populære. De to kan godt komme rigtig langt også. Vi må også formode, at de med deres skuespillerbaggrund har fået en dansetime eller to i løbet af deres karrierer, så vi ser også dem som værende store profiler, siger Jan Trier.

Han bruger Robert Hansen og Johannes Nymark som eksempler på, at skuespillere har tradition for at komme langt i programmet.

Det er endnu ikke kendt, hvilke professionelle dansere deltagerne skal arbejde med, og det kommer også til at have en betydning for favoritforholdet, pointerer Jan Trier.

I den anden ende af favoritfeltet ligger blandt andre komikeren Simon Jul, som står til odds 20,00 hos spiludbyderen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.