Nordjyde fuskede sig til 100-meter finale

Badmintonspilleren Jan Ø. Jørgensen snød sig ind på atletikstadion for at se Usain Bolt i aktion

Thomas Klose Jensen
Jan Ø. Jørgensen røg ud af badmintonturneringen i 1/8-finalen, men han er stadig i London. Blandt andet for at se atletik. Foto: Torben Hansen
Facebook 7. august 2012 16:00

LONDON: Aalborgensiske Jan Ø. Jørgensen var blandt af de heldige, der så finalen i mændenes 100 meter sprint. En eftertragtet vare ved OL, og det anslås allerede, at omkring to milliarder så med direkte, da jamaicaneren slog sine konkurrenter med en tid på 9,63 sekunder.

Det var derfor en meget lille promille af dem der fulgte med, der kunne se løbet i virkeligheden, da der ”blot” er plads til 80.000 tilskuere på det olympiske stadion.
De udøvende atleter til OL har kunnet søge om gratis billetter til de andre discipliner, end dem de selv optræder i. Der har ganske givet været masser af ansøgninger til lige præcis denne aften, hvor OLs helt store personlighed, Usain Bolt, skulle ud og forsvare singuldmedalje fra Beijing i 2008. En af dem, der var med på det olympiske stadion var den nordjyske OL-deltager i badminton-single Jan Ø. Jørgensen, der, vurderet ud fra det billede han sendte ud på Twitter i løbet af aftenen, havde en ganske god plads at nyde spurten fra.
Nordjyden afslørede dog også, at billetterne ikke var kommet gennem helt rent spil. Sammen med badminton-kollegaen Joachim Fischer Nielsen fik de to nemlig tilsnusket sig billetter til atletikstadionet.
Hvori svindlen bestod uddybede han i en kort besked på Twitter til nordjyske.dk.
- Man viser sin akkreditering super hurtigt så de ikk ser man mangler de rette bogstaver også prøver man at ligne en atletikudøver..
Jan Ø. Jørgensen uddybede yderligere i en besked på Facebook, at de to badmintonspillere var taget ud på stadion i deres OL-tøj og akkrediteringskort, som alle atleterne har. Akkrediteringskortene er forskellige alt efter disciplinen, atleterne dyrker - f.eks BD for badminton. De to badmintonspillere manglede dog atletikbogstaverne, men med optimistisk sind forsøgte de alligevel og efter at være blevet afvist to gange, lykkedes det endelig at komme ind. Ind til en oplevelse Jan Ø. Jørgensen aldrig vil glemme.
Der er altså noget, der lader til, at Storbritanniens udfordringer med sikkerheden er større end umiddelbart antaget. Det kan Jan Ø. Jørgensen naturligvis være ligeglad med. Han fik nemlig lov til at opleve en af de største sportslige oplevelser, da Usain Bolt satte en ny olympisk rekord i mændenes 100 meter sprint.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...