Nordjyde ramte jackpot

En imponerende Oddset-kupon udløser stor gevinst til spiller fra Aalborg

Den dygtige Oddset-spiller havde købt sit spil hos Telegram Kiosken på Bredegade i Aalborg. Arkivfoto: Torben Hansen <i>Foto: Torben Hansen</i>

Den dygtige Oddset-spiller havde købt sit spil hos Telegram Kiosken på Bredegade i Aalborg. Arkivfoto: Torben Hansen Foto: Torben Hansen

AALBORG:En Oddset-spiller fra Aalborg sikrede sig onsdag aften en gevinst på 157.000 kroner, da Chelsea-spilleren Branislav Ivanovic i overtiden scorede til 4-2 i hjemmekampen mod Reading, det oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Den skarpe Oddset-spiller havde været på noget af en rundtur for at finde ingredienser til det opsigtsvækkende spil. Kuponen talte således et enkelt opgør fra den næstbedste russiske række, to kampe fra den svenske Superettan, to kampe fra Champions League-kvalifikationen og så endelig kampen mellem Chelsea og Reading i den engelske Premier League.

I alt havde aalborgenseren spillet seks krydser til et samlet odds på 1.578 med en indsats på 100 kroner.

I sidste øjeblik

Kampene gik hjem en efter en, og til sidst manglede spilleren blot en Chelsea-sejr over Reading på nøjagtigt to mål. Omkring 20 minutter før tid så det dog ikke alt for lovende ud for hverken Chelsea eller Oddset-spilleren.

Chelsea var nemlig bagud med 1-2, men først udlignede Cahill, og små 10 minutter før tid bragte Torres så Chelsea i front. I overtiden, hvor Reading havde deres keeper med fremme til et hjørnespark, satte Chelsea turbo frem af banen, hvor Ivanovic kunne slå sejren fast med sin scoring til 4-2, og så kunne Oddset-spilleren indkassere den flotte gevinst.

Se kuponen her:

78 X FC Neftekhimik - Tomsk 3-3 3.10
92 X Ljungskile SK - IFK Värnamo (0-1) 3-3 3.50
93 X Trelleborg FF - Varberg Bois 2-2 3.25
103 X Braga - Udinese 1-1 3.25
108 X Dinamo Zagreb - NK Maribor (0-1) 2-2 3.40
115 X Chelsea - Reading (0-2) 4-4 4.05
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.