Nordjyde satte konkurrenter til vægs

Fynske Tannaz overlevede at ryge i farezonen i X Factor

Emilie gik uden problemer videre i X Factor. Arkivfoto: Scanpix

Emilie gik uden problemer videre i X Factor. Arkivfoto: Scanpix

HELE LANDET: Det andet liveshow i X Factor endte med at blive en direkte duel mellem Remees 16-årige solist Tannaz og Thomas Blachmans gruppe bestående af alderspræsidenterne Finn og Rie.

Den nordjyske deltager, Emilie fra Ferslev, cruisede videre med en overbevisende præstation med sin sang Sia’s kæmpehit ”Chandelier”.

Nordjyden fik følgende kommentar med på vejen af dommer Reme:

- At det er en 15-årig pige, der laver det der, er fuldstændig fantastisk, sagde Remee, som mente, at Emilie satte alle andre til vægs med sin flotte sang, da hun fremførte Chandelier.

Det lykkedes også fynske Tannaz at overbevise dommer Lina Rafn om, at hun skulle fortsætte videre i konkurrencen. Men turen i farezonen bliver ikke glemt lige foreløbigt.

- Jeg var så nervøs. Også fordi at Finn og Rie har den charme, som de har. Vi er total forskellige, derfor kan vi ikke sammenlignes, siger Tannaz og fortsætter.

- Niveauet er megahøjt. Jeg er så taknemlig for at stå her i dag. Jeg følte mig ikke sikker på noget tidspunkt, jeg føler mig ikke sikker nu overhovedet.

Det var en tydelig nervøs Tannaz, der på scenen kæmpede med sin intonation, hvilket dommer Lina Rafn også bemærkede. Alligevel fik den unge sangfugl mange rosende ord med på vejen fra Thomas Blachman.

- For mig var verset det bedste, du har sunget i vores bekendtskab. Ikke så meget attitude, cool og roligt, roste han Tannaz efter hendes første optræden.

Heldigvis for Tannaz er både hende og hendes coach klar over, hvad der skal arbejdes på, så de fremover undgår farezonen.

- Jeg ved, hvad der skal forbedres. Jeg har fået en mere klar idé om, hvilken vej jeg skal gå. Og det er simpelthen at finde noget mere af mig og ikke læne mig op ad andre. Jeg skal finde en vokal, som er mere mine egen, siger hun og uddyber, at hun tror, at hun har fundet lige præcis den rette sang til næste fredags liveshow.

Der er nu syv deltagere tilbage i X Factor.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.