Nordjyde tabte pusten i Paris

Lucas Bjerregaard tabte terræn fredag og raslede fra førstepladsen ned som nummer 13 i French Open

Lucas Bjerregaard kunne ikke fastholde føringen i Paris. Foto: DOMINIQUE FAGET/Scanpix
Sport 1. juli 2016 19:16

PARIS: Den nordjyske golfspiller Lucas Bjerregaard kunne fredag ikke holde sig til i toppen af European Tour-turneringen French Open.

Anden runde blev ingen succes for den 24-årige frederikshavner, der leverede fire bogeys og en enkelt birdie. Det betød en runde i tre slag over banens par på 71, og dermed raslede Lucas Bjerregaard ned i tabellen, hvor han ligger på en delt 13.-plads.

Nordjyden lagde ellers hårdt ud torsdag, da han efter en runde i fem slag under par tog førstepladsen i den 100. udgave af turneringen. Her brillerede han blandt andet med et hole-in-one-slag på et par 3-hul.

Anders Hansen strålede

I stedet for Lucas Bjerregaard, så strålede Anders Hansen fredag, da han med tre birdies spillede sig frem og indtager en delt fjerdeplads.

Rory McIlroy deltager også i jubilæumsudgaven af turneringen, og efter en jævn første runde, så fik golfstjernen bedre gang i slagene fredag, hvor han med fem slag under par spillede sig op på en delt førsteplads.

Lasse Jensen gik i to slag under fredag, hvilket rækker til en delt 16.-plads, mens Thomas Bjørn ligger længere nede i stillingen. Med en runde i et slag under, så klarede Thomas Bjørn dog cuttet og spiller med i weekendens to sidste runder.

Joachim B. Hansen, Morten Ørum Madsen og Jeff Winther sluttede alle under fredagens cutgrænse. /ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...