Nordjyde tror på succesfuld debut

I weekenden spiller Martin Leth Simonsen fra Gistrup sin første turnering som professionel golfspiller

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

GATTEN:I mandags gik Martin Leth Simonsen fra at være amatør til professionel golfspiller. Og den titel skal for første gang bruges i Himmerland, når der er Made in Denmark denne uge.

Den 24-årige golfspiller fra Gistrup har dog forventninger, der svarer til en erfaren, professionel spiller.

- Målet er lige nu en top 25. Det er realistisk, tænker jeg. Så må vi se, om det skal revurderes, hvis det går godt de første dage, siger han.

I fjor deltog nordjyden også i Made in Denmark. Men her kom han med på afbud, da skotske Paul Lawrie ikke mødte op til start.

- I år har jeg mulighed for at varme op og få prøvet banen. Så kan forventningerne være lidt højere, siger Martin Leth Simonsen.

Aalborg Golfklub-spilleren går altså fra en koldstart som amatør i fjor til at stille op som professionel i år og håbe på toppen af feltet.

Selvom forventningerne er til top 25, har nordjyden også øjnene på placeringerne med større præmiesummer. Langt højere end den plads i top 146, han fik efter koldstarten i fjor.

- Nu siger jeg top 25, fordi det er min første pro-turnering. Men jeg går ikke ind og tænker, at jeg ikke kan vinde. Hvis jeg spiller så godt, jeg kan, kan jeg også være med, hvor det er rigtig sjovt på søndag, slutter nordjyske Martin Leth Simonsen.

I morgen spiller han første runde med amerikanske Paul Peterson og walisiske Stephen Dodd. De slår ud klokken 14.20.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.