Nordjyderne: Rygerne er for jagtet!

Vi har taget pulsen hos nordjyderne på Facebook

 <i>Foto: Daniel Bygballe</i>

Foto: Daniel Bygballe

NORDJYLLAND:Vi har taget pulsen hos nordjyderne på Facebook - på siden Nordjyderne, hvad deres holdning er til den skærpede rygelov efter nytår, hvor det nu ikke længere bliver lovligt at ryge uden for bygningen på ens arbejdsplads eller uddannelsesinstitution.

Her er et udsnit af, hvad nordjyderne mener om den skærpede lov, størstedelen af nordjyderne mener at det nu er blevet for meget, og at rygerne er blevet et alt for jagtet og udsat folkefærd.

Jeg synes det tager overhånd. Men det ender jo så bare med at folk står stimlet sammen på gadehjørnerne og ryger, go det skal omverden da også nok blive sure over. Forstår dog ikke al den rygelovgivning, når der er så forsvindende lidt konsekvens for rygningen, skriver Michael Jensen.

Så længe dem der laver loven ikke selv overholder de regler, skal befolkningen heller ikke. Fjern alle rygekabinerne i Folketinget, så kan vi begynde at snakke om det. Det er svineri, de laver love, som gælder alle undtagen dem selv, de er en stor flok hyklere alle sammen derinde på Tinget, skriver Susse Mikkelsen.

Det er fint nok, altså folk er jo pisse ligeglade alligevel – men det med at Danmark er et frit land, kan de sgu godt stikke skråt op, skriver Brian Skovlund.

Jeg synes de skulle tage at bruge mere krudt på alkohol på arbejdspladserne især i byggeindustrien. Jeg synes, der er PINLIGT, at vi i vores land har nogle så magtliderlige overhoveder, som tror de skal lege ”forældre”. Brug dog krudt på noget andet og mere vigtigt, skriver Kathrine Bragenholt Melgaard Jeppesen.

Er du enig? Eller synes du at det er ok, at rygeloven bliver strammet igen? Og hvorfor? Hop ind på www.facebook.com/nordjyderne og sig din mening. Og læs alle de andre nordjyders meninger om den skærpede rygelov.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.