30-årig mand fremstilles i grundlovsforhør: Ville købe oralsex af niårig

Ifølge Østjyllands Politi er den nordjyske mand sigtet for at have tilbudt en niårig dreng penge til gengæld for oralsex. Han fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.

Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

NORDJYLLAND:Efter to tilfælde, hvor en mand antastede børn i det nordvestlige Randers, har Østjyllands Politi anholdt en 30-årig mand, som mistænkes for at stå bag episoderne. Det skriver TV2 Østjylland.

Den 30-årige fremstilles fredag klokken 12 i grundlovsforhør ved Retten i Randers.

Ifølge Østjyllands Politi er manden sigtet ”for forsøg på voldtægt af et barn under 12 år ved anden kønslig omgang end samleje ved tirsdag eftermiddag at have tilbudt en 9-årig dreng penge til gengæld for oralsex, fremgår det af en pressemeddelelse fra politiet.

- Vi går selvfølgelig efter at få ham varetægtsfængslet, så vi kan fortsætte vores efterforskning. Det vigtigste for os er at sikre trygheden i og omkring Randers her og nu, og så skal vi til at efterforske og se, om vi kan underbygge de forskellige mistanker, vi har, siger Brian Voss til TV2 ØSTJYLLAND med henblik på, at politiet også efterlyste manden for at have antastet en otteårig pige tirsdag eftermiddag.

- Vi er så tidligt i efterforskningen, så den del af sagen skal vi have underbygget yderligere, siger Brian Voss til TV2 ØSTJYLLAND.

Den 30-årige mand blev anholdt fredag morgen klokken syv på sin bopæl i Nordjylland.

Ifølge politiet skyldes anholdelsen et sammensurium af gode tips fra borgerne godt efterforskningsarbejde. Både tirsdag og onsdag ledte politiet intensivt efter manden i lokalområdet.

Brian Voss Olsen vil ikke udtale sig om, hvor i Nordjylland den 30-årige er anholdt, og om hvor vidt politiet på forhånd kender manden.

- Det er lykkedes ved rigtig intensivt efterforskningsarbejde. Herunder har vi har fået nogle gode og brugbare oplysninger fra borgere i området. Det har været et sammensurium af det hele, men især godt efterforskningsarbejde, så stor ros til efterforskerne, siger politiinspektør ved Østjyllands Politi, Brian Voss Olsen.

Sagen, som den 30-årige fremstilles i grundlovsforhør for, udspillede sig tirsdag.

Omkring klokken 14.30 tirsdag blev den niårige dreng antastet af en fremmed mand på Viborgvej tæt ved Overvænget i det nordvestlige Randers.

Drengen var på vej hjem fra skole, da han blev kontaktet af en mand, som kom med upassende ytringer med seksuelt indhold. Den 9-årige dreng skyndte sig hjem og fortalte sine forældre om episoden, og de meldte det til politiet.

Onsdag formiddag indløb en ny anmeldelse om en otteårig pige, der tirsdag lidt efter klokken 14 var blevet antastet af en mand i en grøn bil på Gl. Viborgvej ved Hornbæk.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.