Bus forulykket: Efterskoleelever fra Aalborg blev kvæstet

Bus med elever fra Aalborg Efterskole kørte i soloulykke i grøften ved Hasselager nær Aarhus

Jens Hukiær
Arkivfoto
Trafikuheld 15. maj 2019 10:42 - Opdateret 15. maj 2019 16:29

AARHUS: En bus med elever fra Aalborg Efterskole er onsdag formiddag forulykket på Hovedvejen ved Hasselager. Det bekræfter efterskolen på dens Facebook-side.

- Der er tale om et solouheld, hvor bussen forulykker, kører i grøften og lægger sig på siden. Der er ikke andre parter involveret, men vi kan foreløbig ikke sige, hvad der præcis er årsagen til uheldet. Det ved vi ikke, lyder det fra Jakob Christiansen, kommunikationsmedarbejder hos Østjyllands Politi.

Han oplyser, at der er 10 lettere tilskadekomne - fire er blevet kørt på Aarhus Universitetshospital, andre blev behandlet på stedet. Der var i alt 51 personer i bussen, da uheldet skete.

- Men heldigvis er der ingen, der er kommet alvorligt til skade, siger Jacob Christiansen.

I et tweet skriver Østjyllands Politi, at bussen var på vej til et idrætsstævne i Odder med efterskoleelever fra Aalborg. Fire elever skulle være bragt til skadestuen med lettere skader - og forældrene skulle være underrettet af efterskolen.

Årsagen til uheldet afventer tekniske undersøgelser.

Et øjenvidne har til eb.dk sagt, at alle bussens vinduer var smadrede, og at der var syv-otte ambulancer på stedet umiddelbart efter uheldet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...