Der er blevet leget med millioner

Det er meget alvorlige besparelser, Aalborg Byråd fremlægger i sine budgetter de næste år.

Der er bl.a. fremlagt besparelser på lukning af byens springvand, tilskud til bl.a. Aalborgtårnet og kulturvirksomheder.

Hvad vil byrødderne med turister fra nær og fjern, når alle kultur- og andre oplevelser som nævnt er lukket? 

Rådet må bl.a. være stop med de store turistskibe og deres gæster. Forklar dem, at Aalborgs turistseværdigheder er lukket.

icon

Rådet må bl.a. være stop med de store turistskibe og deres gæster. Forklar dem, at Aalborgs turistseværdigheder er lukket

Der er bl.a. foreslået salg af byggejord. Hvem husker ikke, da salget af havnearealerne blev solgt eller næsten foræret væk til nogle få hundrede millioner modsat, at Aarhus Kommunes lignende indbragte flere milliarder? Så at sælge kræver vist en bedre beregning . 

Jeg tænker her også på den revisor fra Gug, der nu i flere omgange har bragt debatindlæg i denne avis angående lukningen af Byplanvejens Skole og dens fremtid, og om der evt. ligger et skjult salg af skolens arealer?

Revisoren har søgt om aktindsigt, men ikke alle relevante oplysninger frigives. Hvorfor?

Det må dog forventes, at der indkaldes til en licitation over de store arealer, så der ikke ligger et skjult salg.

Rådmanden har jo oplyst, at der ikke er foretaget salg eller andet omkring skolens arealer.

Måske byrådet burde tænke på de mange millioner, der forgæves et brugt på den førerløse bus, den el-drevne færge fra Nørresundby/Aalborg osv. 

De ansvarlige må selv finde besparelserne og ikke af borgernes lommer, også de ansvarlige, der har leget med kommunens penge på aktiehandlen, der har kostet flere hundrede millioner kroner. De må selv være ansvarlige for de store tab og medvirke til at få pengene tilbage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.