Coronavirus

Forud for den store genåbning: Så lang tid skal du vente på en kviktest

Der kan være tid at spare ved at køre nogle få ekstra kilometer til det næste teststed

Arkivfoto: Torben Hansen

Arkivfoto: Torben Hansen

NORDJYLLAND:Onsdag genåbner store dele af samfundet. Blandt andet kan du gå ud at spise på restaurant eller drikke øl på en café, hvis du vel at mærke har reserveret bord på forhånd og kan fremvise en negativ coronatest, som er højst 72 timer gammel.

Det har helt sikkert fået en del nordjyder til at tage turen omkring det lokale testcenter for enten at få en podepind stukket i halsen eller en vatpind i næsen.

Hvis du er en af dem, der bruger frokostpausen på at få taget den nødvendige test, kan det være værd at overveje, hvor du skal køre hen for at få den taget. Der kan nemlig være stor forskel på, hvor længe du skal vente i kø.

Ikke overraskende stiller mange sig i kø hos Falcks testcentre i Aalborg. Den aktuelle ventetid tirsdag klokken 12.15 er 45 minutter i testcentret ved væddeløbsbanen på Skydebanevej.

Vælger du et af de øvrige teststeder i Aalborg, testcentret i Gigantium, testcentret på Gammeltorv eller testcentret i Aalborg Lufthavn, kan du nøjes med at stå i kø i en halv time.

Kører du derimod et lille stykke uden for Aalborg, er der helt fri bane i Støvring - og her forventer man også mindst ventetid i tidsrummet mellem klokken 12 og 14.

Også i Frederikshavn må man finde tålmodigheden frem. Her er den aktuelle ventetid 45 minutter. I Brønderslev, Dronninglund, Fjerritslev og Skagen skal man forvente at stå i kø et kvarter, mens de øvrige kviktestcentre i Nordjylland klokken 12.15 er uden ventetid.

Du kan finde de aktuelle ventetider på kviktest i Region Nordjylland her.

Hvis du hellere vil se, om du kan få en tid til en PCR-test, kan du som altid finde ledige tider på coronaprover.dk.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.