Glemte havsaltet i gryden og skabte sig ny levevej

Nørdet par i Blokhus, der tidligere havde tre bogbutikker, sælger i dag salt til Michelin-restauranter og eksperimenterer videre med nye ideer

Vi er skidegode til at få ideer, og vi får virkelig mange, fortæller Bo og Helle Samson. Foto: Kim Dahl Hansen. <i>Kim Dahl Hansen</i>

Vi er skidegode til at få ideer, og vi får virkelig mange, fortæller Bo og Helle Samson. Foto: Kim Dahl Hansen. Kim Dahl Hansen

BLOKHUS:Dengang, da tanken om selv at lave salt opstod på stranden i Blokhus over én øl til Bo Samson og en vand til hunden, forestillede hverken Bo...

Vil du læse videre?

Lige nu får du de første to måneder for 49,- kr.

Du får adgang til alt indhold på nordjyske.dk

Allerede abonnent?

Abonnementet fornyes automatisk til normalpris 99,- kr. pr. måned og er uden binding.