Coronavirus

Ingen fine fornemmelser: Restauratør tager et bijob for at styrke sin virksomhed

Rasmus Bang Vognsen fra Hanstholm ville ikke have det siddende på sig, at han ikke gjorde noget for at forbedre sin situation under nedlukningen. Så nu stakker han kasser og skovler is på havnen, indtil han kan åbne sin restaurant igen.

Rasmus Bang Vognsen stakker kasser med fisk og is på havnen i Hanstholm, når han ikke kan lave mad. Foto: Bo Lehm

Rasmus Bang Vognsen stakker kasser med fisk og is på havnen i Hanstholm, når han ikke kan lave mad. Foto: Bo Lehm

- Sådan, Rasmus. Fed holdning.

- Respekt. Bøjer mig i støvet.

- Det er klasse det der, Rasmus Bang Vognsen.

- Det er det stof, en rigtig selvstændig er gjort af. Forbillede!

- Vil glæde mig til at lægge turen forbi dig, når du engang igen har åben.

Det flød ind med tilkendegivelser til restauratøren af Spisehuset Thy, Rasm...

Vil du læse videre?

Så gør som 40.000 andre nordjyder og køb abonnement nu. Det tager 2 min.