Jeg drømmer om: Kim længes efter kernefamilien

Hvad drømmer du om? NORDJYSKE dykker ned i nordjydernes drømme - både de store og de små

Kim Riis vil gerne tilbage til det, han kom fra: kernefamilien. Privatfoto

Kim Riis vil gerne tilbage til det, han kom fra: kernefamilien. Privatfoto

Navn: Kim Riis

Alder: 44 år

Bopæl: Aalborg

Beskæftigelse: Værkstedsleder ved Multi-Byg

- Jeg drømmer om igen at ramme hr. og fru Danmark-hylden med en sød kæreste eller kone og et hyggeligt hus i det sydøstlige Aalborg. Jeg har været på den hylde før, men endte desværre som så mange andre i statistikken med skilsmissefamilier. Derefter er årene gået med en håndfuld flytninger og en del skoleskift for vores knægt, der går i 9. klasse. Moren og jeg har det godt sammen i dag. Vi har siden været i forskellige forhold, men det langtidsholdbare forhold er der desværre ikke nogen af os, der har fundet. Og jeg kan efterhånden mærke, at jeg bliver lidt misundelig på dem, der har taget kampen op, holdt sammen og nu står med huset, kernefamilien og fotoalbummet pakket med gode minder fra ferier, bryllupper og jubilæer.

- Jeg har tænkt meget over, hvorfor det ikke lykkedes for mig og for os. Sommetider kan jeg blive i tvivl om, om jeg selv er for krævende. Og om jeg tør blive ved med at fokusere på min drøm, eller om det sikre, konfliktløse singleliv er bedre end endnu en potentiel fiasko. Uanset hvad er det stadig et kernefamilieliv, jeg drømmer om. Jeg ønsker det simple liv, hvor det meste er godt nok. Et pænt, solidt hus med lidt prydhave og ligusterhæk og køkkenhave. Lidt mælkebøtter i græsset og græs mellem fliserne gør ikke så meget. Intet behøver at være det nyeste, bedste, vildeste, fedeste. For mig er det også et slags oprør mod perfekthedskulturen, hvor intet er godt nok. Noget, som jeg tror betyder, at mange par løber panden mod muren.

Hvad drømmer du om?

Drømme kan være både små og store, kort- og langsigtede, konkrete og abstrakte. Det kan være drømmen om at finde en kæreste, drømmen om et særligt job, drømmen om en campingvogn eller et sommerhus, drømmen om at begynde til spansk eller tennis eller drømmen om at række ud til en ven eller et familiemedlem.

NORDJYSKE sætter fokus på nordjydernes drømme - og vi vil gerne høre om din. Så spørgsmålet er: Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk, og husk at vedhæfte et billede. Husk også at fortælle, hvad du hedder, hvor gammel du er, hvad du beskæftiger dig med, og hvilken by du bor i.

Hvad drømmer du om - og hvorfor? Send dit svar til dromme@nordjyske.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.