Lad sund fornuft sejre

Til politikerne i Aalborg Byråd.

Som frivillig på Springeren har jeg et forholdsvis godt kendskab til stedet, både hvad angår antal besøgende, ledelsen og den positive atmosfære, der er på Springeren.

Efter min mening vil en lukning være en fodfejl af format for byrådspolitikerne og er selvfølgelig bekendt med, at der ikke er de økonomiske midler, som kan tilfredsstille alle.

På Springeren er der rigtig mange børn, der kommer for at holde fødselsdag sammen med klassen og de voksne i familien. Her kan de voksne være sikker på, at ingen kommer til skade, hvis vel og mærke begrebet sund fornuft indgår i legen. Madpakken kan nydes både inde og ude. Også mange af oplandets foreninger har guide ture på springeren, både dag og aften. 

Guiderne og vagtchefer er frivillige og ulønnede, som gerne vil gøre en forskel og fortælle om museets udstillinger, som ofte bliver skiftet ud, for at udstillingerne altid har en almen interesse. Derudover er der studerende, fleksjobbene og folk i samfundstjeneste, som nyder godt af springeren.

Som guide oplever jeg, at besøgene fra hele oplandet har betydning for forståelsen af, hvordan samfundet er skruet sammen, udenfor f.eks. klasseværelset og diskussionerne i hjemmet og på arbejdspladserne. Så mit spørgsmål er, hvordan har byrådspolitikerne tænkt sig at føre museet videre??

Jeg håber, at begrebet sund fornuft og rettidig omhu vil sejre - også i denne sag.

Maritime hilsner fra en frivillig og ulønnet guide.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.