Nordjyderne elsker Ole: Kæmpe tillykke med de 70 år

We loooove it - nordjyderne er vilde med Ole Henriksen, og lykønskningerne strømmer ind på creme-kongens 70 års fødselsdag på de sociale medier.

Søde beskeder og lykønskninger er strømmet ind til Ole Henriksen på NORDJYSKEs FB-side på cremekongens 70 års fødselsdag - vi håber han læser med.

Søde beskeder og lykønskninger er strømmet ind til Ole Henriksen på NORDJYSKEs FB-side på cremekongens 70 års fødselsdag - vi håber han læser med.

NORDJYLLAND:Alle elsker Ole! Sådan kan det med én sætning konkluderes, efter vi mandag efterspurgte fødselsdagshilsner på NORDJYSKEs Facebook-side i anledningen af Ole Henriksens 70 års fødselsdag 4.maj. Hilsner og lykønskninger er strømmet ind, og vi har her samlet et lille uddrag fra kommentarsporet på NORDJYSKEs Facebook-side:

- Stort tillykke med din runde fødselsdag - WAUU så godt du holder dig - med en positiv livsindstilling ældes vi ikke på samme måde - så på med JA hatten, ligesom dig, Ole, skriver Rita Nielsen.

- Til lykke til et fantastisk menneske, lykønsker Sanne Elise Gravesen.

- KÆMPE stor og hjerteligt tillykke, Ole. Kan kun sige at jeg beundrer din energi og livsglæde, skriver Sonia Kristiane Jørgensen.

- Stort tillykke - tak for al den positivitet og livsglæde du sender ud til fri afbenyttelse, skriver Else Marie Hansen.

- Tillykke. Tænk at være så frisk/atletisk i den alder, så dejligt at se og misundelsesværdigt, synes Heidi Knudsen.

- Tillykke. Du er en super ambassadør for Nibe, skriver Bent Skærlund.

- Hjertelig tillykke med de 70 år. Tak for dig og dit gode humør, lykønsker Ketty Rønnov Sørensen.

- Kæmpe stort tillykke med de 70 år. Jeg er så sikker på, at du får en fantastisk god, morsom og skøn dag med masser af fest. Det er altid så festligt at se dig og din positivitet - beundrer dit skønne humør, skriver Bente Rasmussen.

- Tillykke Ole. Elsker den mand, man bliver simpelthen så glad, når man ser ham, synes Lone Vester Nielsen.

- Tillykke mr creme konge - du holder dig fantastisk godt, young man, skriver Bente Holst.

- Kæmpe tillykke med de 70 år, Ole. Du er et livstykke og gør mig altid stolt af også at være nordjyde, fortæller Malene N. Fisker.

- Tillykke Ole H, du er en fest, lykønsker Bjarne Andersen.

- Stort tillykke Ole - du er på mange måder et kæmpe forbillede, fortæller Britt Salomonsen Oppelstrup.

- Tillykke dit skønne væsen- sikke en masse glæde du spreder på din vej, skriver Anja Stampe Bro.

Bliv glad i låget

Hvis ikke du allerede er blevet glad af at læse alle de skønne fødselsdagshilsner, som rigtig mange har skrevet på NORDJYSKEs Facebook-side, så se videoen her:

Du har også mulighed for at give din lykønskning til fødselaren på NORDJYSKEs Facebook-side, hvor du også kan læse mange flere hilsner og lykønskninger.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden