Politiker meldt til politiet for bedrageri til over 700.000 kr.

Hun har erkendt, ifølge regionsrådsformand

Tina Juul Kjellberg er meldt til politiet for bedrageri. Arkivfoto: Lars Pauli

Tina Juul Kjellberg er meldt til politiet for bedrageri. Arkivfoto: Lars Pauli

NORDJYLLAND:Region Nordjylland har tirsdag meldt regionsrådsmedlem Tina Juul Kjellberg (S) til politiet.

Der er tale om en bedragerisag, og politiet skal nu i gang med at se nærmere på sagen, oplyser Region Nordjylland en pressemeddelelse tirsdag eftermiddag.

Det drejer sig om en periode på fire år, hvor politikeren - ifølge regionens oplysninger - har fået udbetalt omkring 728.000 kr. i tabt arbejdsfortjeneste for et arbejde, som vedkommende ikke har haft.

Rystet Astman: Dybt forkasteligt

- Jeg er meget rystet over at finde ud af, at en kollega - ud fra den viden vi har - har svindlet med skatteydernes penge. Det er dybt forkasteligt, udtaler regionsrådsformand Ulla Astman (S) i pressemeddelelsen.

Regionen reagerede omgående, da det stod klart, at der var forhold, som ikke passede sammen, og Tina Juul Kjellberg gik til sidst til bekendelse over for regionsrådsformanden.

- Jeg har derfor anmeldt sagen til Nordjyllands Politi tirsdag. Samtidig har Tina valgt at træde ud af Regionsrådet med virkning fra 26. marts, oplyser Ulla Astman.

Politi efterforsker - men ingen kommentarer

Nordjyllands politi bekræfter, at de tirsdag 12. marts har modtaget en anmeldelse fra Region Nordjylland mod et regionsmedlem om bedrageri for flere hundrede tusinde kroner.

- Vi skal nu have gennemgået anmeldelsen, hvorefter efterforskningen må vise sagens sammenhæng. Politiet har ikke yderligere oplysninger til sagen i øjeblikket, udtaler politikommissær Peter Skovbak i en pressemeddelelse fra Nordjyllands Politi.

Det har ikke været muligt for NORDJYSKE at træffe Tina Juul Kjellberg for en kommentar til sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.