Politikere som fortjent?

Har vi de politikere, vi fortjener? Har vi været så slemme, at vi skulle udstyres med en arrogant, magtfuld, selvcentreret statsminister som Mette Frederiksen? Hun mener ovenikøbet, at hun har rettigheder til at udtale sig på befolkningens vegne, hvad hun selvfølgelig ikke har. Hun har kun beføjelser til at ytre sig på regeringens vegne og den holdning, de har.

Så når hun stiller sig magtfuldt op i Ukraine, uddeler store krammer til Zelenskyj og udtaler, at den danske regering og befolkning er med jer, så overtræder hun sine beføjelser.

Ukraine er et bundkorrupt og nazificeret land, hvor der siden 2014 har hersket borgerkrig i Lugansk og Donetsk i det østlige Ukraine, som hovedsageligt er levested for den russiske del af befolkningen. 

Krigen kunne sikkert være undgået, hvis Minsk-aftalen blev overholdt, men Zelenskyj udtalte direkte, at han følte sig som forbryder, hvis han skulle beskytte den russiske del af befolkningen.

M.F. har uden at spørge befolkningen ydet milliardstøtte til Ukraine samt et utal af våbenleverancer med dårlig argumentation om, at de jo kæmper for freden i Europa. 

Dette har desværre og uforståeligt blevet støttet af et flertal i Folketinget, hvilket er trist og skuffende, at et flertal af vores politikere er så lette at påvirke i primitiv retning.

P.t. er Mette Frederiksen og hendes to nikkedukker Lars Løkke og Jakob Ellemann på charmetur rundt i landet, da de jo nok ved, at befolkningen er let at bedrage.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.