Russere må leve under åg

Filminstruktør Lars von Trier hævede både fanen og forargelsen over Vestens manglende interesse for de almindelige russere, som må leve under et åg af præsident Vladimir Putins mange uhyrlige restriktioner. Bare det, at man som russer officielt nævner, at Rusland fører krig mod Ukraine, så risikerer man, at staten kan idømme dig op til 10 års fængsel. 

Vi kan kun give von Trier ret. 

Det russiske folk er uskyldige i krigen mod Ukraine. De passer deres daglige dont som det undertrykte folk, de er, og har i det store og hele lagt sig fladt ned af frygt, for at stikkere blandt dem selv ikke fik øje på bare en lille fortalelse, der kan medføre anholdelse og forhør m.v. 

Det russiske folk har ikke forandret sig meget, siden landet hed Sovjetunionen. De har altid været undertrykt, først af zaren og efter revolutionen af andre, som tiltog sig zaristiske beføjelser. 

Nu har en zaristisk psykopat nedsat sig som leder af dette store historiske land. Han banker de fleste på plads, eller også giver han dem et frygtsomt liv for fremtiden.

 I 70'erne og 80'erne handlede mit daværende firma meget med Sovjetrepublikken og det kommunistiske system, som dengang gav os forretningsfolk, som besøgte landet, store fordele frem for den almindelige russer. 

Man kunne vel allerede dengang sige, at sovjetrusserne lå under for kapitalens mange flere muligheder.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.