Skal de unge altid betale?

Skal de unge altid betale prisen for de elendige politiske økonomiske prioriteringer?

Jeg sidder med en stor bekymring og læser forslagene til budget 2024-27, hvor man i ”Job og Velfærd” foreslår massive besparelser på vores unge mennesker.

Her foreslås blandt andet nedlæggelse af Nexus, reduktion af Midtbysjakket, strukturændringer på fritidscenter øst, hvilket jo er en stor del af den forbyggende pædagogiske indsats i Aalborg Kommune.

Set i lyset af, at vi både har undersøgelser, tv-udsendelser og en helt grundlæggende viden om, at flere og flere unge mennesker har ondt i livet og mistrives, så virker disse forslag helt åbenlyst fejlslagne.

Vi ved, at netop den pædagogiske forebyggende indsats er helt afgørende for, at vi kan hjælpe vores unge mennesker, og hvis ikke vi gør noget her, så bliver prisen langt højere på sig både på det menneskelige – og det økonomiske plan.

Derfor er forslagene helt urimelige, da de igen går ud over de unge, som har det allersværest og mest ondt i livet. 

Det er selvfølgelig en målgruppe, der ikke råber så højt – og derfor er vi andre altså forpligtet til at tale deres sag, for de er fremtiden i kommunen.

Så tilbage til mit spørgsmål: Kan det virkelig være rigtigt, at politikerne i Aalborg Kommunes byråd mener, at det er de unge, der skal betale en ualmindelig høj pris?

icon

Kan det virkelig være rigtigt, at politikerne i Aalborg Kommunes byråd mener, at det er de unge, der skal betale en ualmindelig høj pris?

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.