Slut med lovløs plet

Det er åbenbart samfundets skyld, at Christiania har udviklet sig til et lovløst område for de værste forbrydere. I hvert fald hvis man skal tro christianitterne. Derfor må samfundet nu også gøre noget.

Det sidste er jeg helt enig i. 

Det er i bund og grund et spørgsmål om en kraftig øget politiindsats, for der skal ikke være en lovløs plet i Danmark, hverken for rockere eller for christianitter.

Men man skal måske erindre, at politiet har forsøgt sig i mange år på Christiania. 

Da de oprindelige indbyggere stjal området, blev det straks centrum for hash og hashhandel. Det var hverken Helle Angles, eller andre, der stod bag den udvikling. 

icon

Da de oprindelige indbyggere stjal området, blev det straks centrum for hash og hashhandel

Det var christianitterne, der i øvrigt mødte politibetjentene med brosten, når politiet ville standse den indbringende virksomhed.

Nu er politiet øjensynlig velkommen, efter at bander og rockere præger området. Og selvfølgelig skal ulovlighederne standses - vi skal som nævnt ikke have en lovløs plet på danmarkskortet.

Men vigtigt er det, at oprydningen ikke sker med henblik på, at lokale så kan gå i gang med den illegale hashhandel. Det indtryk kunne man desværre godt få, når man hører, hvor vigtigt det er for christianitterne - i debatten om at få rockerne ud - så samtidig at få legaliseret hash.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.