Stop djøf-styring

Det var en både trist og ophidsende at læse i dagens avis (1.9.), at sygehuse ikke har penge til operationer. En så vanvittig udmelding fra sundhedsvæsenet har jeg dog aldrig troet nogen sinde kunne forekomme. Og hvad er så årsagen til, at det er gået så stærkt tilbage for sundhedsvæsenet

Forklaringen er, at det danske samfund er blevet djøf-styret og hermed også sundhedsvæsenet. 

Disse bureaukrater evner intet andet end som nævnt bureaukrati, og ufatteligt er det, at politikerne har overladt så megen magt til disse akademiske bureaukrater, der stort set ikke evner andet end snak og bureaukrati projekter.

Sundhedsvæsenet har altid været det system, der har været højt prioriteret m.h.t økonomiske bevillinger. Så hvad er pengene mon gået til? 

Efter sundhedsvæsenets djøf-styring er mange varme hænder udskiftet med kolde, hvor systemet er blevet udvidet med mere bureaukrati, ubrugelige projekter og overdreven mødeaktivitet.

Regionerne er et overflødighedshorn, der burde nedlægges. De koster samfundet årligt mia. beløb at drive, hvor disse mia. kunne anvendes bedre på sygehusdrift til gavn og glæde for patienterne.

Håber der findes fornuftige og handlekraftige politiker, der evner at få nedlagt regionerne og få forbedret sygehusdriften.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.