Tre nordjyske foreninger får priser for at styrke fællesskabet - se vinderne her

Nordjyske Bank har stiftet en foreningspris, der skal belønne det gode sammenhold i lokalforeninger

Østkystens Guld blev den ene af tre prismodtagere. Foto: Nordjyske Bank

Østkystens Guld blev den ene af tre prismodtagere. Foto: Nordjyske Bank

NORDJYLLAND:Tre nordjyske lokalforeninger har netop modtaget en foreningspris, som Nordjyske Bank har stiftet. De tre vindere deler en samlet pengepræmie på 100.000 kroner.

Nordjyske Bank lancerede prisen sidste år for at belønne det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger. I år går hæderen og de rare penge til:

Biersted Idrætsforening, Ungdomsklubben Nemizis Network samt Østkystens Guld.

- De tre nordjyske foreninger er årets vindere, da de alle gør en ekstraordinær indsats for at styrke fællesskabet i deres lokalsamfund. Biersted Idrætsforening understøtter børn og unge med særlige behov såsom autismespektrumforstyrrelser, Nemizis Network gør et stort stykke arbejde for bylivet i Hjørring Kommune, og Østkystens Guld er en sammenslutning af frivillige i seks landsbyer i det østlige Nordjylland, som blandt andet har åbnet en købmandsforretning for at skabe fællesskab og arbejdspladser på tværs af byerne, fortæller bankdirektør i Nordjyske Bank, Claus Andersen.

Nordjyderne har selv kunnet indstille og stemme på nordjyske foreninger til foreningsprisen via en hjemmeside. Den endelige afgørelse har ligget hos en uafhængig dommerkomité.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.