Tyvekoster mangler rette ejer: Kender du disse ure og smykker?

Nordjyllands Politi efter anholdelser af flere tyveknægte blandt andet smykker og ure der savner sine ejere

Jens Hukiær
Foto: Nordjyllands Politi
Tyvekoster 23. november 2018 08:54 - Opdateret 23. november 2018 09:38

HIMMERLAND: En ransagning hos to indbrudstyve, som Nordjyllands Politi anholdt mandag 12. november, har nu ført til, at politiet ligger inde med en stribe tyvekoster, som man ikke kender de rette ejere til.

– Vi arbejder hårdt på at komme den aktuelle indbrudsbølge i Nordjylland til livs. Det afstedkommer en del tyvekoster, som mangler rette ejere, forklarer efterforskningsleder Preben Møller fra Nordjyllands Politi i Himmerland i en pressemeddelelse.

Nordjyllands Politi ransagede 12. november hos de to udenlandske indbrudstyve. Og nu står politiet så med en del tyvekoster, som man indtil videre ikke har kunnet koble til gerningssteder og rette ejere.

Aktive indbrudstyve

– Vi vil gerne høre fra borgere, som mener at kunne genkende deres stjålne ure eller smykker på billederne. Vores efterforskning viser, at gerningsmændene har været aktive i både Nord- og Østjylland, så det er i disse regioner, vi forventer at finde ejerne til tyvekosterne, siger Preben Møller.

– Tyvekosterne befinder sig lige nu på politistationen i Hobro, hvor man er velkommen til at henvende sig for at se på effekterne og dokumentere sit ejerskab, fortæller efterforskningslederen.

Alternativt kan man ringe til politiet på telefon 114 og blive stillet videre til Efterforskningscenter Himmerland.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...