Nordjyllands bedste take away-restaurant ligger i Aalborg

Nordjyderne har stemt, og de mener, at den bedste take away fås i Aalborg

Arkivfoto: Martin Damgård

Arkivfoto: Martin Damgård

AALBORG:Nordjyderne har siden september nomineret og stemt på deres favorit take away-restaurant ved Danish Take Away Awards 2015. Nu er mere end 10.000 stemmer fra hele landet talt op, og de viser, at Nordjyllands bedste take away-restaurant er Nanking Grill i Aalborg.

Stemmerne er fordelt på cirka 2200 restauranter landet over - heriblandt rigtig mange på Nanking Grill, der ligger på Sjællandsgade i Aalborg.

Afstemningen er netop slut, og den viser, at Nanking Grill har vundet kampen om at være den bedste leverandør af take away til sultne, nordjyske maver. Dermed er Nanking Grill officielt regionsmestre i take away og modtager som den første restaurant herhjemme den prestigefyldte titel.

- Stemmeoptællingen er netop færdig, og den viser, at Nanking Grill har en trofast kundeskare, der har taget sig tid til at hylde deres lokale favorit. Det skyldes, at de rammer netop den kombination af service og kvalitet, som er en redning i en travl hverdag eller en ekstra forkælelse lørdag aften, siger direktør i Just Eat, Carsten Boldt.

En hyldest til hverdagens take away-helte

Carsten Boldt fortæller desuden, at nordjyderne generelt har taget godt imod afstemningen, der er iværksat for at hylde de lokale take away-helte.

- Hver dag køber tusindvis af danskere deres måltid hos take away-restauranter. Vi mener, at det er på høje tid, at de lokale kokke får deres egen pris. Vi er overvældede over den stemmelyst, som nordjyderne har vist ved Danish Take Away Awards, og vi regner med at gentage succesen næste år, slutter Carsten Boldt.

Danish Take Away Awards er iværksat af Danmarks største take away-portal, Just Eat. Mellem 15. september og 23. november har danskerne nomineret og stemt på deres favoritter. Mere end 10.000 danskere har afgivet stemmer fordelt på cirka 2200 restauranter. Der er kåret en national vinder og en vinder for hver region.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.