Nordjyllands bedste unge chef er fundet

Fornem titel til Jammerbugts erhvervs- og turistchef René Zeeberg

Anders Abildgaard
René Zeeberg (tv.) var både glad og ikke mindst overrasket, da han fik overrakt prisen af Henrik Hedegaard fra dommerkomitéen. Foto: JCI
Erhverv 24. oktober 2014 10:38

NORDJYLLAND: Han havde hverken inviteret kone eller chef med til kåringen af Årets Unge Erhvervsleder, for han regnede bestemt ikke med at vinde.

Derfor var overraskelsen så meget desto større, da det var René Zeebergs navn, der blev råbt op som vinderen af Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland 2014.

- Jeg er superstolt over prisen, som er en kæmpe cadeau, ikke mindst når jeg tænker på alle de andre skarpe kandidater, jeg var oppe imod. Jeg havde slet ikke forventet at vinde, og faktisk havde jeg sagt til både min kone og min chef, at de ikke behøvede tage med til kåringen, for jeg ville i hvert fald ikke vinde, fortæller René Zeeberg, erhvervs- og turistchef i Jammerbugt Kommune.

Branding og iværksættere

Alligevel hev han prisen hjem, blandt andet fordi han ifølge dommerpanelet er ”en holdspiller, som er lykkedes rigtig godt med at sammenlægge to afdelinger og skabe ét hold af 14 topmotiverede medarbejdere, som hver dag skaber resultater”.

René Zeeberg er blandt andet manden bag branding-projektet af Jammerbugt som The Bay Denmark, og i 2013 steg antallet af iværksættere i kommunen med 51 procent.

- I virkeligheden burde denne her pris jo gå til alle de iværksættere, der skaber vækst og job i kommunen. Jeg understøtter dem bare og er med til at skabe de muligheder, der skal til, for at de kan vokse og skabe resultater, siger René Zeeberg.

Videre til finalen

Årets Unge Erhvervsleder i Nordjylland blev kåret ved et arrangement på UCN Lindholm Brygge torsdag aften. René Zeeberg går som regional vinder videre til den nationale kåring, der finder sted i Aarhus 19. november.

Netværket Junior Chamber International (JCI) står bag kåringen og arrangementet.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Her ville vi gerne vise dig forslag til artikler fra vores magasiner, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Seneste nyheder

Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...