Nordjyllands Politi erkender fejl efter vold mod kvinde

En 35-årig kvinde prøvede flere gange at få polititilhold mod bekendt. Onsdag overfaldt han hende.

Ritzau
politi Foto: Free/Politiet
5. september 2016 16:56 - Opdateret 5. september 2016 16:57

En 35-årig kvinde blev natten til onsdag efterladt med en hjernerystelse og tre knækkede tænder på sin adresse i Hjørring.

Den nordjyske kvinde havde inden da flere gange kontaktet Nordjyllands Politi af frygt for, at manden ville overfalde hende.

Politiet tog dog ikke affære, og nu medgiver Nordjyllands Politi, at der er sket en fejl i håndteringen af kvindens henvendelser, skriver TV2 Nord.

- Vi erkender, at der har været en del henvendelser fra kvinden til vores servicecenter i forbindelse med den her sag.

- Henvendelser, der desværre er faldet ned mellem to stole og ikke er blevet hørt. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af. Vi tager normalt borgerhenvendelser meget seriøst, og sådan noget her må selvfølgelig ikke ske, siger politikommissær Søren Bach, daglig leder af Sagscenter og Politiekspedition Hjørring, til TV2 Nord.

Kvinden bad både om hjælp og om at få et polititilhold mod manden, der skulle have forfulgt hende og fremført flere trusler mod hende inden overfaldet.

Hun skulle angiveligt også have mødt op på politigården med flere beviser for mandens truende adfærd på sin computer. Alligevel blev hun afvist af politiet.

- Jeg har på nuværende tidspunkt ikke nogen forklaring på, hvordan det kan ske. Der er sket en fejl i vores procedure, som vi nu kigger på, for sådan noget her skal aldrig ske igen, siger Søren Bach til TV2 Nord.

Den formodede gerningsmand blev ifølge BT anholdt torsdag. Han er efterfølgende blevet varetægtsfængslet i fire uger.

Natten til onsdag 31. august brød han angiveligt ind på kvindens adresse gennem hendes køkkendør, hvorefter han slog hende adskillige gange og truede hende på livet.

Det resulterede i, at kvinden fik en brækket næse, en hjernerystelse, tre flækkede tænder og flere blå mærker, skriver avisen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...