Nordjysk damedouble ude

Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen tabte til tredjeseedede japanere

16
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Torben Hansen Den danske damedouble, med Kamilla Rytter Juhl og Christinna Pedersen taber deres kamp i badminton mod et japansk par , OL i London 2012 i Wembley Arena

LONDON:Der har været meget fokus på damedoublen ved OL i badminton i løbet af onsdagen, men mest på grund af noget forkert.

Onsdag aften fik parrene endelig lov til at tale på banen, og det var desværre ikke Christinna Pedersen og Kamilla Rytter, der trak sig sejrrigt ud af den duel.
De tredjeseedede japanere Fuju og Kakiiwa viste sig at være en lidt for stor mundfuld for de to nordjyder, der tabte i to sæt med 22-20, 21-10.
Danskerne var ellers rigtig godt med i første sæt, hvor man flot tilbage fra 15-18, og tvang sættet ud i ekstra bolde, men japanerne trak det længste strå og virkede til at være mere ovenpå i andet sæt, hvor danskerne kom foran 8-6, men siden måtte se de to japanere trække fra. En dansk sejr havde ellers åbnet op for en finaleplads, for de fire par, der var kommet ind i turneringen i stedet for de fire, der blev smidt ud, har slet ikke de resterende pars klasse.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.