Fynbo Foods med kronprinseparret i Japan

Richard Fynbo håber med virksomhedens deltagelse i eksportfremstødet at skabe endnu tættere bånd til Japan

Onsdag fik Fynbo Foods, på den officielle åbning af erhvervsfremstødet i Tokyo, en god samtale med H.K.H. kronprinsesse Mary og udenrigsminister Anders Samuelsen om virksomhedens produkter. Foto: Henning Bagger/Scanpix
Vrå 12. oktober 2017 11:27

VRÅ: Fynbo Foods deltager i et stort eksportfremstød med det danske kronprinsepar i front. Besøget finder sted i anledning af 150-året for diplomatiske forbindelser mellem Danmark og Japan.

Besøget er af stor strategisk betydning for Fynbo Foods, da virksomheden fra Vrå allerede i dag har skabt en større eksport af marmelade og andre frugtbaserede produkter til Japan.

- Vi startede eksporten til Japan for fire år siden og har haft en årlig vækst på 50 procent - en vækstrate vi håber også at kunne fastholde i de kommende år, siger adm. direktør Richard Fynbo fra Fynbo Foods.

Han håber med eksportfremstødet at skabe endnu tættere bånd til Japan. Ikke mindst på baggrund af at EU og Japan i juli underskrev en politisk aftale om en kommende EU-Japan frihandelsaftale, hvilket over de næste 5 år vil fjerne toldbarrieren.

Onsdag deltog Fynbo Foods sammen med en række andre danske virksomheder og kronprinsparret i et stort forretningsseminar på Hotel Gajoen i Tokio.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...