Nordjysk håndboldtalent i modvind

Rasmus Carlsen er kommet i klemme i Viborg HK, der ikke længere vil satse på herrehåndbold

Den nordjyske håndboldspiller Rasmus Carlsen (i grøn trøje) er kommet i modvind i sin klub, Viborg HK.Foto: Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Den nordjyske håndboldspiller Rasmus Carlsen (i grøn trøje) er kommet i modvind i sin klub, Viborg HK.Foto: Scanpix Scanpix Denmark

VIBORG:Den nordjyske håndboldspiller Rasmus Carlsen fik i går en noget trist melding fra sin nuværende klub, Viborg HK. Her vil man på grund af en presset økonomi ikke længere satse på ligaholdet hos herrerne, der i øjeblikket ligger på en 11. plads i tabellen.

Alt fokus i klubben skal i stedet være på kvindeholdet. Derfor har alle herrespillere fået besked på, at klubben ikke vil stå i vejen for dem, hvis de finder en anden klub allerede nu.

Dystre udsigter

For Rasmus Carlsens vedkommende gælder hans aftale med klubben også for næste sæson. Så han kan lige nu se frem til halvanden sæson, hvor de rent sportslige perspektiver ser noget dystre ud.

- Mit indtryk er, at de fleste af spillerne vil blive her og kæmpe for holdet, men det kan selvfølgelig ikke undgå at ligge i baghovedet, at vi ved, at der ikke længere vil blive satset på os, siger Rasmus Carlsen, der på nuværende tidspunkt ikke vil gøre noget aktivt for at finde en ny klub.

I ungdomsårene spillede Rasmus Carlsen i Aalborg Håndbold og var i sidste sæson lejet ud til 1. divisionsklubben Team Vesthimmerland.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.