Nordjysk hjælp til DSB

Nordjyske Jernbaner ser kun fordele ved at DSB nu vil køre med tog i Vendsyssel igen

Arkivfoto: Bent Jakobsen

Arkivfoto: Bent Jakobsen

VENDSYSSEL:- Det, der sker nu, er ingen forringelse. Det vil være en forbedring for vore passagerer, specielt for de passagerer, der skal videre med DSB. Det, at konkurrenten har været ude, har jo betydet, at vi har tabt en hel del passagerer, så vi er rigtig glade for at få dem tilbage på sporene igen.

Direktør for Nordjyske Jernbaner Peter Hvilshøj er helt klar i mælet ovenpå oplysningen om, at DSB fra 9. december igen sætter tog ind på strækningerne i Vendsyssel.
Nordjyske Jernbaner er midt i glæden over at have DSB tilbage i Vendsyssel også klar med en hjælpende hånd til DSB.

Hjælpende hånd til DSB

- Vi er blevet anmodet om det, som vi hjalp dem med, da uheldet med broen skete i første omgang. Da fik man jo indespærret alle togene fra DSB heroppe, og da lovede vi dem at hjælpe med værkstedsfaciliteter, tankningsfaciliteter og mulighed for at tømme deres toiletter og i det hele taget med at kunne servicere deres tog.
- Og det er faktisk den anmodning, vi i dag har fået igen. Det har vi selvfølgelig sagt, at det er vi meget villige til, så det er på det sæt, vi kan hjælpe DSB i togtrafikken heroppe fremadrettet, siger en glad nordjysk jernbanedirektør.
Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.