EMNER

Nordjysk lottoklub vandt milliongevinst

12 mand på arbejdsplads i Nordjylland vandt til sammen godt 5 millioner i lotto

En stor lottogevinst er igen faldet i Nordjylland. Arkivfoto

En stor lottogevinst er igen faldet i Nordjylland. Arkivfoto

NORDJYLLAND:Der bliver nok lidt større julegaver til en del nordjyder ovenpå lørdagens lottotrækning hos Danske Spil.

12 mand på en arbejdsplads i Nordjylland fik sig nemlig i går en positiv overraskelse, da de tjekkede deres ugentlige Lotto-spil. Kuponen gav en gevinst på godt fem millioner kroner.

- De her dage har været lidt mærkelige, det vil jeg da godt indrømme. Der er blevet snakket mere Lotto end arbejde, fortæller administratoren af Lotto-klubben.

Klubben ønsker ikke at stå frem med hverken navn eller arbejdsplads.

- Men chefen er heldigvis også med i klubben, griner han.

15 år gammel klub

Lotto-klubben har eksisteret i 15 år og har hele vejen igennem bestået af de 12 kolleger. Der er vedtægter og en venteliste til dem, der gerne vil være en del af klubben.

Klubben vandt ved trækningen i lørdags tilsammen 5.200.354 kroner på deres PLUS abonnement, som gør, de automatisk spiller med hver uge.

- En af mine kolleger regnede på det. Han kom til mig i går og sagde, at min del af gevinsten ville svare til, at jeg i ni år sparede 4.000 kroner op efter skat hver måned. Det er da sådan et regnestykke, der skaber glæde. Jeg synes, det er så skønt, siger administratoren, der selv er i 60’erne.

430.000 kroner til hver

Hvert medlem i gruppen får ca. 430.000 kroner. Og hver især har de planer med dem.

- Men der bliver nok også til wienerbasser eller fredagsøl til resten af kollegerne som tak for deres lykønskninger, siger manden, der nemt kan se det positive i at vinde sammen med andre.

- Man skulle bare lige opleve stemningen her. Det er fantastisk at være sammen om. Det kommer til at give noget at snakke om mange år frem, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.