Nordjysk medaljehåb ude

Christinna Pedersen og Joachim Fischer tabte efter drama

12
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

OL 2016 i Rio de Janeiro. Nederlag til Christinna Pedersen og Joachim Fischer Nielsen hvor de tabte til Kina i mixeddouble. Foto: Henrik Bo

RIO:Det bliver ikke til en gentagelse f bronzemedaljerne fra OL i London i 2012 for nordjyske Christinna Pedersen og makkeren Joachim Fischer i mixeddouble. Efter et sandt brag af en kamp tabte de til den kinesiske konstellation Xu og Ma efter tre tætte sæt med cifrene 24-22, 14-21 og 16-21.

Danskerne kom skidt fra start i kampen og var nede med fem point, men kæmpede sig flot tilbage, og på den anden sætbold lykkedes det for Christinna Pedersen med et forrygende kryds at snyde kineserne.

I andet sæt kom danskerne igen skidt fra start, men denne gang kom comebacket aldrig, og kineserne viste især ekstrem hurtighed på nettet.

I tredje sæt bølgede spillet frem og tilbage, men midtvejs begyndte kineserne at trække fra - godt hjulpet på vej af en del heldige netrullere.

- Vi har bare ikke den tur, der skal til. Hold kæft, hvor er der mnage gange, hvor den rammer nettet og hopper op i deres ketsjer. Eller også så rammer den nettet og hopper ud, eller også så skyder vi lige en centimer ud. Hold kæft, hvor var det fucking irriterende og frustrerende, siger Joachim Fischer efter kampen.

- Følelses er, at vi er helt lige i tredje, og at vi spiller et brag af en mixeddouble. Og heldigvis, for ellers havde det været endnu sværere at stå her. Vi leverer, men vi har ikke det sidste held og den sidste frækhed, og det hænger sammen, siger Christinna Pedersen.

- Det er en hård en, ikke? Det gør sgu rimeligt ondt. Vi har kæmpet hårdt for det her og sat mange ting til side. Der er to små banditter derhjemme, som er blevet prioriteret lavt i lang tid, så det gør sgu lidt ondt, siger Joachim Fischer, mens tårerne trænger sig på.

Den 37-årige Fischer har med stor sandsynlighed spillet sit sidste OL, mens Christinna Pedersen senere lørdag skal kæmpe for at gå videre i damedouble sammen med skagboen Kamilla Rytter Juhl.

- Når jeg står på banen, skal jeg nok være fokuseret, og det bliver der også brug for, siger hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.